Hier nog meer
Oud Nieuws!shapeimage_1_link_0shapeimage_1_link_1

Winterdipje?

Kom naar de warme Cultuurschuur.

Zondagmiddag 1 februari speelden we met het Trio in de Cultuurschuur in Monster. Speciaal voor deze koude wintermiddag warme liedjes bij elkaar gezocht. Ideaal tegen een winterdipje!

In het verleden speelden we regelmatig in de Wereldzaak. Tot de zaak de deuren sloot. Ze gingen nog één keer open voor een eetfestijn. En wij mochten daar spelen. Uniek!

Helaas is het ons door ziekte niet gelukt om een voorstelling voor Cult Royale te maken. We hebben tot onze spijt onze optredens af moeten zeggen. Jammer, maar het is niet anders. Maar toch veel plezier op Cult Royale. Wij zijn er ook! Kunnen we eindelijk eens kijken hoe leuk het nou eigelijk is.

De Maxima’s missen Cult Royale. Cult Royale mist De Maxima’s.

Vrienden van Theebukkers live.

In De Lier weten ze wel hoe je een feestje moet vieren. In aanloop naar Carnaval speelden we daar met veel gasten op Vrienden van Theebukkers live. Veel talent daar en reuze gezellig! Samen met de Knotwilgen en Hans verving zieke Aad op geweldige wijze.

Koningsdagtoer

Koningsdag 2015 maakten we een  toernee door de buurt. ‘s Morgens bij Dario Fo in Poeldijk. We ondersteunden daar  de faillissementsverkoop. Maar we hebben er toch een vrolijke boel van gemaakt. Ook het Kassenbouwerskoor zong een moppie mee. Daar moet een vervolg op komen.

‘s Middags naar het thuishonk en speelden we weer eens ouderwets in Den Hoorn.

23 mei speelde een héél klein Trio in Museum De Schilpen bij de start van de Bomenfietstocht. Serieuze mannen.

Onze Rob mocht invallen bij het Kassenbouwerskoor! Valt helemaal niet op tussen de tattoo’s en de spierballen.

13 Juni waren we in Naaldwijk bij theaterfestival Onder de Hoge Bomen. Fris maar heel gezellig.

In de Bieslandhof was het Delftweek en daar werden Hoornse muzikanten voor gevraagd. Tja.

Op Boerol speelden voor de gelegenheid met koperwerk. Bastiaan en Peter bliezen de sterren van de hemel. Leuk dat het was, daar in die boomgaard.

Boerol

Op zaterdag 7 november gingen we het Westland een beetje cultuur bijbrengen en speelden we in de Cultuurschuur in Monster.  Met het Trio en bijgestaan door Peet en Bastiaan op toeters. Deze avond was van alles wat en kreeg je de gevoelige kant van De Maxima's te zien. Zachtgekookte eitjes.

Deze gezellige collage maakte Nel van de Culturschuur.

Cultuur en meer

En de filmploeg van de WOS kwam op bezoek in ons oefenhok. We doen mee met een programma waarin we een regionale cover doen. En een ander bandje doet wellicht onze hit Den Hoorn.  Wij hebben ons best gedaan en d’r een mooi stukkie van gemaakt.

Bekijk hier het hele programma.

En T’ is weer Best heeft ons Den Hoorn lied gecoverd. Ook leuk!

Covers bij de WOS

Zaterdag 29 augustus was het na 3 jaar weer tijd voor Woudtstock. We speelden daar versterkt met Bastiaan en Peet op de toeters en het Kassenbouwerskoor was er ook bij. Helemaal goud was het. LBI bedankt!!

Hier heel veel foto’s van Paul en René.

Het was weer

- Zaterdag 12 december speelden we in Scheveningen bij Muzee op de Kerstmiddag. Erg gezellig!

- Vrijdag 18 december waren we onze kersthits op de Kerstmarkt in Den Hoorn. Jawel die was er dit jaar!

- Maandag 21 december waren we er weer voor de oma’s en opa’s in Akkerleven. Dochters Babet en Vita zongen lekker met ons mee.

De Maxima’s en de Kerst

Heerlijk avondje

in de Put

Op zaterdag 28 november speelden we met de voltallige Maxima's in het café in Den Hoorn. Stevige nummers dit keer. Ruwe bolsters, blanke pitten! Bastiaan en Peter met hun toeters waren er ook weer bij. En een bundeltje gouden ballonnen ter verhoging van de feestvreugde!

-In een artikel over Delftse Klaas- en Kerstnummers werd ons Kerstlied over Den Hoorn uit 2009 nog aangehaald door Jimmy Tigges. En er is nog steeds niks veranderd in ons dorp...

AD

2015

Rowwen Héze bestaat 30 jaar en zocht gastmuzikanten. Wij zijn zeer vereerd dat we geselecteerd zijn om een heel klein stukje mee te spelen op hun nieuwe nummer Gebrouwe in Limburg. Zondag 30  augustus waren we in Roermond om een stukje in te spelen. Dat was erg leuk.

Muziek maken voor de mannen is niet niks!

Onze provisorisch opgenomen demo.

Knapenkoor met gouden keeltjes.

En dit is het geworden. We zijn apetrots dat we te zien maar ook te horen! Even speuren maar op 1 minuut komen wij aan de mic en verderop nog eens.

En 8 november hebben we het met z’n allen in America uitgevoerd. Op een enorm podium voor 6000 man. Dat was  een lekkere chaos. haha. Maar heel gezellig daar in Limburg. En lekker veel accordeons!

Op 9 en 10 oktober speelden we nogmaals onze polderopera in de prachtige schuur van André Kleyweg Hoveniers in Den Hoorn. Drie keer uitverkocht. Een geweldig weekend!

Foto’s van Gemma van Winden -Tetteroo

Ed, Hans en Rob zongen mee met Harde Handen. Een prachtige voorstelling in het Zuiderstrandtheater in Scheveningen. Na afloop speelden we visliedjes in de foyer. Een feestje!

Land van Glas en Gras voor het laatst!

Theater