2016

Valentijnsconcert Zilte Zoenen

Zondagavond 14 februari speelden we in het Zuiderstrandtheater tijdens Zilte Zoenen. Ons jaar begon goed met dit speciale concert van Kwekers in de Kunst. De Maxima’s met een aantal koren samen. Niet te missen!

Moest dat

nou?

Heel Midden-Delfland was in rep en roer want burgermeester Arnoud Rodenburg dreigde het veld te moeten ruimen. De Maxima’s maakten een muzikale ode waarmee we zelfs 10 hele  seconden Hart van Nederland haalden.

Lees hier het hele verhaal op de site van Henk Groenendaal die ook de foto maakte.

Stukje van het lied.

Hier de hele tekst.

(Video Joke Schoneveld)

Maar liefst twee keer waren we te horen op Koningsdag! 's Middags eerst in Maasland in het Trefpunt. Lekker warm binnen. Als je daarna op je fiets sprong en naar Den Hoorn trapte, was je precies op tijd want dan speelden we om half 5 in café Delfland. Een echte Tour de Midden-Delfland dus dit jaar.  Door het weer was er niets op het Julianaplein en moesten we er toch wat van zien te maken.

Willydag 2016

Koningsdag verregende volledig dit jaar. De activiteiten die toen gepland waren werden alsnog uitgevoerd tijdens het Summer Foodfestival. En daar hoorden wij natuurlijk ook bij. Muziek op een bomvol plein! Volgende jaar Koningsdag maar overslaan en gelijk gaan voor juli!

Muziek op het plein

Foto’s Erik v.d. Zalm en Henk Groenendaal

Radio!

19 Augustus waren we op de radio want we speelden voor de WOS in De Tuinen in Naaldwijk. En die zonden een nummertje uit. Misschien wel twéé. We breken door! De Westlandse slaan we over, we gaan direct door naar de Zwarte Cross!

Boerol

Vrijdag 24 juni was het de avond voor Boerol. Op deze mooie avond speelden wij Boeren Ballades over rijpe boerinnen, sigaren, jenever en onze liefde voor de wei. Het werd een prachtige avond! Meer leuke foto’s van Paulfoto.

ALS Westland

Op 6 augustus speelden we na afloop van A local swim in De Lier. Tjonge wat hebben die veel geld opgehaald; 370.000 en nog wat. Badmuts af!

Foto Hans Schelling. Aad was er ook bij maar die duikt net weg.

Varend Corso

Na afloop stonden we bij de Put. En daar was onze Arie ook bij. Prominent aanwezig!

Kassie naar de schuur

Den Hoorn bruist tegenwoordig volop!

Zaterdag 27 augustus werd het festival Kassie naar de schuur gehouden rondom de Woudselaan. Wat een feest mensen! In de schuur van Lisette en Willem speelden we ‘Wel en wee op de Woudselaan’ met het legendarische ‘komkommer, sla, tomaat’. En ‘s avonds in Dodge City Saloon aangevuld met onze fenomenale blazers. Dubbel feest!

De Vloek op Scheveningen

Onze Rob speelde mee in de productie De Vloek op Scheveningen in het Zuiderstrandtheater. En dat levert altijd fijne after party’s op. Met veel enthousiasme.

Tijdens het Kassie Schuur festival speelden we compleet met Bastiaan en Peet op de toeters in een geweldige saloon. Gewoon in Den Hoorn. Met onze verse groente-shirts.

Kassie Schuur festival

Op 16 december was er Winter OCK: 'een klein verrassend winterfestival in de sfeer van de Parade'. Het was op Ockenburgh en daar waren al onze kersthits weer 'es horen. E in Ockenburg dus. Hohoho!