Kerst met De Maxima’s

 

AD Westland

3 12 2009AD Delft

30 11 2009

AD Westland

9 12 2009

Na de lancering van onze cd vorige week bij de burgemeester is er volop aandacht besteed door de pers.  Allereerst kwamen we bij de WOS op de tv. Daar worden de clips binnenkort ook uitgezonden. Het verhaal over het bezoek aan de burgemeester staat goed beschreven in het artikel van De Schakel.

In het AD Westland stond een leuk stuk over ‘Westerlee’ en de samenwerking met Peet Kruithof.

Donderdagmorgen waren we te gast bij Radio West. Leuk gesprek met kritsche vragen. “Jullie repeteren niet veel heb ik gehoord?’ Wie heeft er gelekt?

Vrijdagavond stonden we op de kerstmarkt in Den Hoorn.  We kregen erg veel positieve reacties, gevolgd door ‘ maar het zal wel niet veel helpen’. De cd’s gingen als warme broodjes.

De Schakel

10 12 2009

Delft

5 12 2009

Zaterdagavond was kerstmarkt in Schipluiden. Winters koud en erg gezellig! We speelden in een kraampje en een koor van Kerstmandames zong met ons mee.

Verder speelden we op een koude ijsbaan in Delft met invaldrummer Jump van 3meterpeter. Dat was erg gezellig.

Zaterdagavond was er een heel knusse avond in de Wereldzaak met sneeuw binnen en buiten. Maar liefst twee kerstmannen vrolijkten de boel op!

Zondag was er veel sneeuw en konden we niet met de auto bij onze spullen op het Harnasch komen. We hebben de meest noodzakelijke spullen op een kar geladen en door de sneeuw naar de begaanbare weg geploeterd. Een heroïsch tocht waarna een dampend optreden in café Sport volgde.

Kerstpakket bleek hier een heuse kraker!