Cult Royale Country Club


Van de swamps in de Zouteveen tot de uitgestrekte polders rond ’t Woudt. Het onherbergzame, verre Westland en in de hoeves rond Schipluiden.

Er is geen plaats waar The Maxima’s niet gespeeld hebben. Als ware golddiggers hebben ze de omgeving afgestruind. Op zoek naar sigaretten, whiskey en wild, wild women. En waar ze ook komen, overal valt het publiek voor hun pure country, recht uit het plattelandshart. Zaterdagavond 21 januari speelden The Maxima’s & friends in de Cult Royale Country Club.


  Beluister de aankondiging!

Warme Wintermiddag

Op zondag 18 december was er weer de Warme Wintermiddag bij Indigo. Beter bekend als: de start van de kaart-verkoop van Cult Royale. En die kaarten waren snel weg! En nu? Medewerker worden en toch het Country-spektakel van The Maxima’s meemaken!

The Maxima’s & Friends

on Cult Royale Country Club

Friends


Wij speelden dit jaar in de Country Club van de Dorpshoeve. Onze gasten waren Debby Haring, Hans Kampers als sologitarist, Maartje en Kine, Lex en Simone van Jack in the box, Michon, Dirk Post, Petto Koop, Gezusters van Zuylen, Herman en Frank op trompet, Leonoor van der Lubbe, Vita Zuiderwijk, De Mirakelse TV tunes, Boudewijn, Marlies en Zinzi.

Leuk was het zeker. Bijgaand wat foto’s van onze gasten. Hier nog meer van Henk. En ook van Nico nog veel mooie foto’s. Bedankt!

Cult Royale

Maxima’s Magical Misère Toer

Na het succes van onze Cult Royale Country Club hebben we voor dit jaar een kleinschaliger optreden gekozen. We speelden tijdens De Maxima’s Magical Misère Toer. We zijn daarvoor gevraagd door M.M.M. Tours. Hieronder de luxueuze touringcar van M.M.M. Tours tijdens een oriëntatiereis door Schipluiden.

Treedt buiten de u bekende perken! Stap in en reis mee met de Maxima’s Magical Misère Tour. Laat u verrassen door ongekende vergezichten, nieuwe standpunten, verhelderende blikken. Onze deskundige tourleader toont een wereld zoals u nog nooit gezien heeft. En nooit meer zult zien ná Cult Royale. Wij voeren u naar verre bestemmingen. En misschien is er onderweg zelfs nog tijd voor een interessante verkoopdemonstratie. Verwen uzelf, u bent het waard. Haast u! Er zijn slechts een beperkt aantal zitplaatsen in onze luxe Touringcar.

Gooi om dat roer. Volg de Maxima’s Magical Misère Tour!

In de Pers

Erg aardig stuk in de Schakel over de busreis van M.M.M.Tours. Slaapzakken opzoeken!

Filiaal M.M.M. Tours

In Schipluiden komt binnenkort de volgende vestiging van M.M.M. Tours.

Leukste Cult Royale tot nu toe”

Het was weer een zeer geslaagde Cult Royale. Het verslag op de site van CR deed ons blozen tot achter de oren. Lees zelf:


Verschillende bezoekers zeiden het, ze vonden dit misschien wel de aller-aller-leukste editie van Cult Royale. Maar waar lag dat dan precies aan?

Waren het de geweldige acts die we dit jaar wisten te strikken?...

...Maar de klap op de vuurpijl was misschien wel de Maxima’s Miracle Misère Tour waarbij een prachtig nostalgische schoolbus door het dorp reed, stopte bij haltes waarvan we het bestaan nog niet wisten en de Maxima’s steeds een lied ten gehore brachten over ons mooie dorp.

In de bus liep, ook heel low budget, een cameraatje mee. Hoe ging dat er nou zo aan toe tijdens de tour? Je ziet het hier.

2013.
2012.
2011.


Klub

Maximas Royale

En gezellig was het weer op Cult Royale in Schipluiden.

Dankzij het promotieteam hadden we liefst 4 keer een volle stal in de boerderij van de familie Moerman.  Kijk ook op onze speciale Bingo pagina. Meer foto’s ook op de site van Henk.

En dan ook nog een filmpje van Theo Video en de VideoKeizer.

Mooie prijzen waren er te winnen bij de bingo onder leiding van Freddie - Altijd prijs hebbie!

Champagne van onze charmante gastvrouwen.

Tsjoe Tsjoe Wa

- Op je plaats - Strek je armen
- Vuisten maken - Duimen omhoog
- Schouders op - Hoofd omhoog
- Billen naar achteren - Voeten naar binnen - Tong naar buiten

Ome Eddie doet de Tsjoe Tsjoe Wa tijdens de kindervoorstelling van Cult Royale. De volledige versie, dus doe allemaal gezellig effe mee met onze Ed!

2010.

Het was weer Cult Royale en het was leuk!

Niet in Café Sport op het biljart speelden we dit keer maar in de stal van Theo Groot, omgeturnt in een nachtclub. Gelukkig was Debby d’r ook bij voor een stampend ‘Schipluiden’. Drie keer hadden we een volle bak deze avond en het werd lekker warm. Theo bedankt voor de gastvrijheid!

Maxima’s broeierige nummertjes

Maxima’s Broeierige Nummertjes was een verzameling liedjes, variërend van uiterst literair tot ronduit ordinair, maar die altijd over SEX! gingen. Niet geschikt voor de fijngevoeligen onder ons. Beleef je eerst hijgplaat opnieuw, luister naar levend mensenvlees, verdrijf de bron van alle kwaad, zie twee mooie borsten en we hebben ook ons erotisch nummer over Schipluiden, de stad van de lust, gedaan. En de nachtburgemeester kwam nog even proza voordragen. Mengman LeoO mixte alle video’s aan elkaar en Frank maakte nog veel meer foto’s. Tussen de optredens was er gelegenheid voor wisselende contacten met De Maxima’s! Bezoek Cult Royale voor meer cultuur.

Video’tjes

Rob maakte een compilatie van het optreden op Cult Royale!

  1. -Oja, ‘s middags brachten we een ode aan de echte Koningin van Nederland; Annie M.G. Schmidt. Speciaal voor alle kinderen, maar natuurlijk ook een beetje voor de vaders en moeders. Dikkertje Dap, Pimmetje Dimmetje Dee, De kat van Ome Willem, ze kwamen allemaal langs. Ome Ed, ome Hans en de andere Maxima ooms zongen met jullie om het hardst de liedjes van Tante Annie. Brave jongens die Maxima’s!

2009.

We mochten weer naar Cult Royale!

Zaterdag 19 januari was het weer Cult Royale, een geweldig festival! ‘s Middags speelden we voor de kinderen en ‘s avonds voor de vaders en moeders. De Schakel schreef over CR: ‘Om het geheel in stijl af te maken kon men genieten van een spetterend optreden van de Maxima’s uit Den Hoorn. Op het biljart van Café Sport kregen zij iedereen wel aan het swingen, voor zover de ruimte dat toeliet. Maar ook al stonden de bezoekers schouder aan schouder, de sfeer was er niet minder om.’

Klik op de foto’s voor nog meer foto’s van Frank.

Wij waren op

Cult Royale!

Het was zaterdag 20 januari erg leuk in Schipluiden. Cult Royale werd voor de

tweede keer gehouden. Wij speelden op

twee locaties. ‘s Middag zongen we in de huiskamer van Peet Holtkamp liedjes

over Leed, en dat is natuurlijk altijd leuk.

Later op de avond stonden we op het biljart

van Café Sport en werd het een vrolijke,

warme, boel. Foto’s op deze site van de avond zijn van Frank Keijzer. De middag is gefotografeerd door Henk Groenendaal die

een prachtige site heeft over Midden Delfland en alles wat daar zoal gebeurd.


www.middendelfland.net


Klik voor meer
foto’s Cult Royalehttp://web.mac.com/frankey/Maximas/Cult_Royale.html
2007.

Vrijdag en zaterdag 17 en 18 januari was het weer Cult Royale in Schipluiden. En wat was dat leuk!

Samen met Petto en Vita hebben we het programma ‘Het land van gras en glas’ opgevoerd. De blazers van St. Ceacilia bliezen het dak eraf! Geweldig! Wij traden er totaal vijf keer op in de boerderij van Moerman. Bij de laatste voorstelling waren er 185 bezoekers. Nokkievol. In totaal zijn er meer dan 500 geweest. En hier een lovende recensie uit De Schakel. Klik voor het hele artikel.

Land van gras en glas

Het is een streekroman. Het is passie. Het is fanfare. Het is polderopera. Het is hartstocht. Het zijn De Maxima’s. Helemaal uit Den Hoorn zijn ze terug in Schipluiden. Met een programma speciaal voor Cult Royale. Mét extra talenten, meegenomen uit Den Hoorn én geleend van Schipluiden.


De site van Cult Royale vermeldde vorige jaar:

Misschien was het wel de aller-aller-leukste editie ooit....  Maar de klap op de vuurpijl was misschien wel de Maxima’s Miracle Misère Tour waarbij een prachtig nostalgische schoolbus door het dorp reed, stopte bij haltes waarvan we het bestaan nog niet wisten en de Maxima’s steeds een lied ten gehore brachten over ons mooie dorp.”

Bezoekers trotseerden de kou om mee te mogen rijden in de bus. Dit deed De Maxima’s blozen tot ver achter de oren.

Dus lag de lat hoog.

Welkom in het land van gras en glas!

Hier heel veel prachtfoto’s van ROp Haring en Eline Vermeulen

Weergaloze satire!

Cult Royale 2014

2014.
2008.Schipluiden 1886. Vishandelaar Arie vertrekt naar zee. Hij laat zijn grote liefde, het Haagse garnalenmeisje Grietje alleen achter. Hoe het verder afloopt was te zien in de schuur van Vishandelaar Jan van Dijk, nazaat van Arie. Drama! Hartstocht! Liefde! Wanhoop! Verse Vis!

De Maxima’s hebben altijd al in een musical willen spelen en dit jaar is hun droom uitgekomen op Cult Royale in Schipluiden. Aangevuld met meesterverteller Petto Koop werd het een groots spektakel. Drie voorstellingen dik uitverkocht en er wordt nog lang over nagepraat. Voor wie er niet bij kon zijn hebben we een video gemaakt. Met dank aan Theo Video.

Kijk de video via Vimeo. Even geduld a.u.b. en dan... Een half uur Verse Vis!Meer op www.cultroyale.nl

Mooie recensie in De Schakel


Arie’s Verse vis


Foto’s Rob Haring & Ricardo SAwirjo